sky news

Information and help in the IT field of computers, internet, ISP's, mobile and fixed line telephones plus satellite TV systems.
User avatar
Campo Steve
Andalucia Guru
Posts: 3809
Joined: Fri May 01, 2009 5:08 pm
Location: Benamargosa & Comares Campo

sky news

Postby Campo Steve » Wed Nov 11, 2015 7:42 pm

Has the frequency for Sky News changed? We were getting it all morning on our Free sat box through our old dish but tonight it is saying no or poor signal.
I've got an inferiority complex, but it's not a very good one!

satandpcguy
Resident
Posts: 703
Joined: Wed Jun 03, 2009 5:53 pm

Re: sky news

Postby satandpcguy » Thu Nov 12, 2015 8:19 am

It was on 12207 V 27.5 2/3 but this was changed a few months ago.

Sky news is now on 12207 V 27.5 5/6 (a FEC change only)

But a Freesat box will have automatically picked this up during "housekeeping"
The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it

User avatar
Campo Steve
Andalucia Guru
Posts: 3809
Joined: Fri May 01, 2009 5:08 pm
Location: Benamargosa & Comares Campo

Re: sky news

Postby Campo Steve » Thu Nov 12, 2015 6:22 pm

Thanks Satandpcguy
I've got an inferiority complex, but it's not a very good one!

User avatar
Mowser
Andalucia Guru
Posts: 6388
Joined: Thu Sep 27, 2007 10:42 am
Location: Torre del Mar

Re: sky news

Postby Mowser » Fri Nov 13, 2015 1:48 pm

SKY news live is on Youtube.
Dave


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests