Andalucia.com - Ferie II

Family Fun, children are more than welcome in Andalucia, Spain © Michelle Chaplow
Morro for hele familien, barn er hjertelig velkommen til Andalucia som er i Spania.

SOLEIL, SABLE, FÊTES ET BIEN PLUS ENCORE - PARTIE II

... Fra del I

Spis til du sprekker!
Livet er avslappet på Andalucia - det er ikke noe hast for å gjøre noe her. Du kan spise frokost fram til klokken 12 og har lunsj fram til klokken 16:00 hvis du vil. Ting begynner å skje om natten - det er ikke verd å gå ut for å spise før kl 21:00, eller å besøke barene før kl 23:00. Oppe til de sene timer? Ikke bekymre deg for det - du kan sove ut dagen etter. En av de beste og mest viktigste interessene i Andalucia er gastronomi. Det er vurdert som avgjørende for det sosiale og kulturelle livet; oppskrifter og matlaging er drøftet like seriøst som idrett og politikk - kvaliteten av en jamon er like viktig som spillere på et fotballag. Enhver landsby, småby eller by har en rekke med barer og et bredt utvalg av tapas, fra det tradisjonelle til avantgarde. Det å ta turen fra bar til bar og prøve ulike retter som tapeo - er en del av livet i Andalucia.

Holde det i familien
Hvis du har barn, er det få steder som er mer barnevennlig enn Andalucia. Spanjoler elsker barn, og du kan ta dem med til restauranter uten at personalet eller andre gjester rynker på nesen. Det er mer sannsynlig at de gleder seg over det og gir dem oppmerksomhet. I Andalucia forventes det ikke at barn skal sitte stille - de kan løpe rundt og leke, særlig hvis du spiser utenfor, noe som skaper en vennlig og avslappet atmosfære. Når det gjelder å underholde barna så er det endeløse strender, mange badeland, dyreparker og fornøyelsesparker i regionen. I løpet av sommeren har omtrent alle byer et åpent offentlig svømmebasseng, ofte med basseng som inkluderer barnebasseng og noen ganger med en bar for snack og kald drikke.

Ankomst og avgang
Reiser til Andalucia kan ikke bli enklere med fem flyplasser (hyperlenke /travel/airports/home.htm) til å velge fra: Sevilla, Malaga (svært travel siden det er en utrolig populær feriedestinasjon), fra Almeria og Jerez. Hvis du er opptatt av ditt karbonavtrykk kan du ta høyhastighetstoget eller AVE fra Madrid eller Barcelona, til Sevilla, Cordoba eller Malaga.

Fortsettelse ... Fiesta

Booking.com