Andalucia.com - Ferie

 

Life´s a Beach in Andalucia. © Michelle Chaplow
Livet er som en strand på Andalucia.

SOL, SAND, FIESTAS OG MER - DEL 1

Sol, sol, sol her kommer vi!
De fleste kommer til Andalucia i deres ferie på grunn av de glimrende værforholdene og de fantastiske strendene som er ett stort trekkplaster, sammen med herlig, og rimelig matpriser – særlig sjømat og jamon iberico (spekeskinke) - og vennlige folk som elsker intet mer enn en fiesta. Takket være pålitelig solskinn og varme temperaturer, foregår det meste utendørs - en hovedattraksjon hvis du kommer fra kalde klimaer.

Rom med utsikt
Du kan finne hoteller for enhver smak og budsjett, alt fra femstjerners luksus til små, men sjarmerende gjestehus til høyteknologiske spahoteller i hjertet av byen, rett ved strandområdene, eller skjult etter å ha fulgt en landevei. Hvis du foretrekker fleksibiliteten ved egen forpleining, kan du benytte studioleiligheter. Du finner også luksuriøse servicevillaer og alt som ligger mellom disse to i regionen.

 

Room with a view take a trip inland to the 'pueblos blancos', white villages of Andalucia © Michelle Chaplow

Livet er som en strand
Andalucia har hele 800 km med kystlinje, noe for enhver smak. Den består av to sjøer - den røffere atlantiske kysten, kjent som Costa de la Luz, den strekker seg fra den portugisiske grensen i vest til Gibraltar-stredet, og Middelhavet, som inkluderer den umåtelige populære Costa del Sol fra Gibraltar-stredet til Nerja, så vel som det mindre utviklet Costa Tropcial, som er fra provinsens kystlinje, og til det praktiske forlatte Costa de Almeria i øst.

En av de beste egenskapene med Andalucias strender, bortsett fra den myke sanden og det klare vannet, mens i chiringuitos blir det solgt fersk fisk, salater og kalde drinker fra strandbarene. Bare gå langs stranden i svømmeantrekket ditt, sitt ned i skyggen og kos deg - Kleskoden er svært uformell og maten er vanligvis fersk og deilig.

Fortsettelse ... Spis deg stappmett!

 

Booking.com