Andalucia.com - Ferie III

Andalucia has a rich cultural and artistic heritage © Michelle Chaplow
Andalucia har en rik, kulturell og kunstnerisk arv.

SOL, SAND, FIESTA OG MER - DEL III

... Fra del II

Fiesta!
Ikke en dag passerer i Andalucia uten et en by, småby eller landsby feirer en fiesta. Disse involverer å kle seg opp ,dansetilbud, sang, drikke, spise og generelt å ha det morro. De spenner fra romeriere pilgrimmere ,hvor de trofaste bærer en dukke over landsbygda til et kapell, til full ferias med festing hele natten og Sevilliansk dans. Semana Santa er den viktigste av disse, feiret i hver by over Andalucia, med de viktigste prosesjonene i Sevilla og Malaga.

Booking.com

Flamenco

Andalucia er også berømte forflamenco den lidenskapelige sigøyner stepdansen som består av sang, dans og gitarspill. Alle som besøker regionen bør ikke glipp av forestillingen - en fargefull, rå og uforglemmelig forestilling.

© Michelle Chaplow
Flamenco

Hvite landsbyer og parker
Andalucia er fortsatt kjent i stor grad som et reisemål for sol og sand, men ikke tenk at dette er kun den eneste grunnen til å dra hit, det er mange andre attraksjoner utenom den store kystlinjen. Du vil finne innlandet imponerende med nasjonalparker, som er fulle av dyr som gauper, hjort, villsvin og ulver. Andalucia er et populært reisemål for fugletitting, med sjeldne arter som keiserørn, munkegribb, flamingoer, storker og gullpiroler som er blant attraksjonene. En annen typiske reisemål for besøkende er det berømte pueblos blancos slik som Arcos de la Frontera. Sportsentusiaster er vel ivaretatt, med en rekke golfbaner, turstier og skiaktiviteter i Sierra Nevada, mens en av de beste måtene for å oppleve det spektakulære fjellterrenget er på hesteryggen.

Fortsettelse ... Maurere og Romere